Rensat och klart

Det är ordning och reda på Skärsätra båtklubb. Under torsdagskvällen rensades det ogräs, grus fylldes på där det behövdes på hamnplan, sopcontainern fylldes och klubbhusets veranda fick nya, fina blommor. Det och mycket annat utförde ett arbetslag som kan få alla som inte var där och hjälpte till dåligt samvete.

Ok, de som inte var där kanske heller inte fick en kallelse av hamnkapten Calle Lönnqvist och är därmed förlåtna. Samtidigt går det inte att nog poängtera hur viktigt det är att så många klubbmedlemmar som möjligt visar intresse att lägga lite tid på att få vår fina båtklubb att fortsätta fungera på bästa sätt.

Kolla in här vad som sker på SBK en solig sommarkväll i början av juni. Kanske du till och med blir lite sugen på att hjälpa till nästa gång? I så fall fyll i formuläret nedanför Sune Peterssons bilder:


Det här är bara början av fyllningen av sopcontainern. Det kom till mycket mer för att…


…få hamnplanen plan som ett dansgolv. (Men kom ihåg, högsta ”danshastighet” med bil är 10 km/h.)


Hamnkapten Calle Lönnqvist pustar ut efter välförtjänt arbetsinsats.

Sanningens ögonblick. Vill du stå på listan ”Hjälper gärna till med ideelt arbete på SBK”? I så fall fyll i formuläret och skriv ”JA” i meddelanderutan.

Genom att skicka ditt meddelande till Skärsätra Båtklubb godkänner du att vi lagrar din e-postadress

 

 

 

Skärsätra Båtklubb
Fler nyheter

Moln över SBK

Moln över Hellesta är en thrillerfilm från 1956 med bland andra Anita Björk, Bullen Berglund och Birgitta Andersson i rollerna. Filmfotograf var Rune Ericson. Nu

Läs mer »