Lediga platser i seglarskola

Lidingö Jolleseglare är en aktiv klubb. Deras seglarskolor är mycket populära och nu meddelar klubben att det finns några platser lediga i slutet av sommaren.

SBK är, via Lidingö Båtförbund, en av de båtklubbar som stöttar Lidingö Jolleseglare i deras verksamhet. I ett e-mail tackar de för stödet och meddelar att det fortfarande finns enstaka platser kvar till både optimist- och lasergruppen:

Nu är sommaren här och Lidingö Jolleseglare är i full gång med säsongens läger. På våra läger lär sig runt 250 barn och ungdomar segla varje sommar och vi vill passa på att tacka för ert stöd som möjliggör bland annat detta. 

Under våren har vi haft fyra aktiva träningsgrupper från grön nivå till röd nivå i Optimist samt en större ungdomsgrupp i Laser. Då även denna vår påverkats av pandemin och alla inplanerade kappseglingar och regattor tyvärr ställts in, så har vi passat på att träna tillsammans ändå, både på Baggen i sällskap med de andra Stockholmsklubbarna men också i Nynäshamn och Oxelösund. Då restriktionerna lättades i början av juni så kunde vi med glädje genomföra det första av årets regionkval för våra optimistseglare helgen 12–13 juni hos oss på Bosön. Ca 75 optimister deltog och helgen bjöd på sol och bra vindar. På det hela taget ett mycket lyckat evenemang!
Nu fortsätter våra läger under sommaren och det finns fortfarande några enstaka platser kvar till både optimist- och lasergruppen i slutet av sommaren. Kanske känner du någon som vill segla med oss?
Ha en fortsatt fin sommar och stort tack för ert stöd till vår verksamhet!

Läs mer om LJS seglarskolor och anmälan, klicka här

Skärsätra Båtklubb
Fler nyheter

Moln över SBK

Moln över Hellesta är en thrillerfilm från 1956 med bland andra Anita Björk, Bullen Berglund och Birgitta Andersson i rollerna. Filmfotograf var Rune Ericson. Nu

Läs mer »