Fiasko för fototävling

Midsommarens fototävling blev ingen succé. Tvärtom, inte ett enda bidrag skickades in. Kanske inte så konstigt? Det fanns säkert mycket annat roligt att göra under midsommar än att skicka in bilder till SBKs hemsida.

Men läs och häpna. En ny chans till ära och berömmelse finns för SBKs medlemmar och dess anhöriga. SOMMARTÄVLINGEN!

Ta en bild med mobben och skicka in till hans@bauer.se eller sms 0708-656506. Det spelar ingen roll om bilden/bilderna är tagna ute i skärgården, hemma eller med vänner på landet. Strunta i kvalitet och bildformat. Det viktiga är att delge en sommarupplevelse (och att hjälpa hemsidan med nyhetstorka). Skriv gärna någon rad om bilden.

En långsökt anledning till att midsommartävlingen blev ett fiasko kan ha varit att det ösregnade dagen efter midsommardagen, det vill säga att kameror blev blöta. Min kamera i mobben klarade sig och fångade en regnbåge som bildades av slagregnets studs mot vattenytan.

Låt nu inte sådana här ovanliga händelser avskräcka från att själv ta en bild och skicka in till SBK. Vore bara kul att veta vad SBKare pysslar med under semestern.

Er tillgivne webbredaktör
Hasse Bauer

 

 

 

Skärsätra Båtklubb
Fler nyheter

Moln över SBK

Moln över Hellesta är en thrillerfilm från 1956 med bland andra Anita Björk, Bullen Berglund och Birgitta Andersson i rollerna. Filmfotograf var Rune Ericson. Nu

Läs mer »