Festlig fest

Lördagen den 4 december fylldes SBKs klubbhus av snofsigt klädda medlemmar. Med champagneglas i händerna skålades det och långbordet var extra festligt uppdukat.
Varför? Det var SBKs styrelse som återupptog sin tradition med att fira och njuta av att kunna lägga ytterligare ett år till handlingarna.

”Extra festligt styrelsemöte” är namnet på den sammankomst som normalt brukar ske i december. Förra året var det inställt på grund av…ja, ni vet, men i år blev det revansch. Och det med besked. Årets tillställning borde snarare gå under namnet ”Väldigt extra festligt styrelsemöte”.

Lasse Östervall hälsade välkommen och höll senare tacktal till alla styrelsemedlemmar för väl utfört arbete, där även hemsidan fick ta del av berömmet.

Men viktigast för kvällen, vilket Lasse lyfte fram, var hur fint ordnad festen var. I frånvaro av klubbmästaren Thomas Runholm (som tyvärr hade åkt på en förkylning) ryckte Gerd Westman och Fia Wigert in och bjöd på förträffligt god mat.

Väldigt fint fixat!

Kvällen till ära hade styrelsemedlemmarna möjlighet att bjuda in sina respektive, vilket också till stor del gjordes. Plus att SBK-legendarer som tidigare hamnkapten Håkan Dalén och tidigare slipbasen, numera SBKs ”hovfotografen” Sune Petersson var på plats och förgyllde festen. 

Skärsätra Båtklubb
Fler nyheter

Tvingande vård

Ryktet säger att sofforna på klubbhusets veranda ursprungligen kommer från biografen Röda Kvarn på Lidingö. Hur som helst, Ulla Söderström vårdar dem ömt. Med en

Läs mer »

Vimpeln hissad – alla uppe

Lördagen den 29 oktober halades SBKs klubbflagga och ersätter av den blågula ”vintervimpeln”. Det betyder att sista upptagningen för säsongen är gjord och båtarna på

Läs mer »

En kväll på klubben

En kväll för alla medlemmar. En kväll att träffas och ha roligt. Skärsätra Båtklubb bjuder in till klubbkväll torsdagen den 24 november. Det blir bar

Läs mer »

Glöm inte höstmötet

På onsdag, den 27 oktober, har Skärsätra Båtklubb höstmöte. En kallelse har gått ut via mail till medlemmar och här är en påminnelse. ”Höstmötet är

Läs mer »